אילו היינו באמת אוכלים לפי הפרסומות…

מחקר שהתפרסם ביוני 2010 במגזין האגודה האמריקאית לתזונה (Journal of the American Dietetic Assoc) בדק את המזונות המפורסמים בטלוויזיה בהשוואה להמלצות התזונתיות. המחקר מצא כי אילו היינו אוכלים את המזונות המפורסמים היינו אוכלים 2,560% יותר סוכר בהשוואה למנות הסוכר המומלצות, 2,080% יותר שומן, ורק 40% ממנות הירק, 32% ממנות החלב, ו-27% ממנות הפרי. דיאטה כזאת הייתה מספקת יותר חלבון, שומנים רוויים, כולסטרול ומלח ומספקת כמות נמוכה מידי של פחמימות, סיבים תזונתיים, ויטמינים A, E, D, ברזל, זרחן, סידן, מגנזיום, נחושת ואשלגן.