בחירה נבונה של מזון קפוא

בחירה נבונה של מזון קפוא

 

מזון קפוא יכול להיות בריא וטעים בדיוק כמו מזון טרי. עם זאת, חשוב לקרוא היטב את תוויות המזון ולוודא שהוא אינו מכיל קלוריות מיותרות.

האקדמיה לתזונה ודיאטה בארצות הברית ממליצה על הדרכים הבאות לבחירת מזון קפוא ובריא:

  • בחרו ירקות ללא תוספת רוטב.
  • קראו את תוויות המזון במטרה לוודא את תכולת השומן והקלוריות במזון.
  • וודאו שהמיץ הקפוא אכן מכיל 100% מיץ טבעי.
  • נצלו את הנוחות בהכנת מוצרים קפואים; בחרו ירקות חתוכים אותם ניתן להכין בקלות ובמהירות.