- להימנע מאכילת מזון מהיר (ג'אנק פוד), ממתקים וחטיפים – הם אמנם עתירי קלוריות, אך דלים מאוד בחלבונים ורכיבי תזונה חשובים אחרים.
- לאכול 6-4 ארוחות קטנות ביום.
- להוסיף חמאה למאכלים שונים (ירקות, תפוחי אדמה, פסטה, דייסת שיבולת שועל ועוד)
- להוסיף שמנת למרקים, תפוחי אדמה, פסטה ועוד.
- להוסיף לתפריט היומי גבינות צהובות.
- להשתמש בחמאת בוטנים למריחה על לחם/קרקר, או כתוספת למילקשייק.
- בין הארוחות אפשר לאכול, פעם ביום, מילקשייק עשוי מחלב 3%, שמנת מתוקה, מעט גלידה וחמאת בוטנים. אפשר להוסיף למילקשייק עם כוס אחת של אבקת פודינג.
- לשתות חלב 3% – אפשר להוסיף לכוס החלב סירופ שוקולד ולשתות אותה בארוחת ביניים.
- מומלץ להוסיף לכל כוס חלב כף אבקת חלב.
שתפו, עקבו אחרינו וסמנו לייק: