אומגה-3 היא חומצת שומן שמחקרים רבים מצאו כי יש לה השפעות בריאותיות במניעת מחלות שונות. מסיבה זו התפתחה תעשייה ענפה של תוספים המכילים אומגה-3. מחקר חדש שפורסם בספטמבר 2012 בירחון האמריקאי לתזונה קלינית מצא, כי לאכילת דגים השפעה טובה בהרבה על בריאות הלב בהשוואה לנטילת תוספים המכילים אומגה-3. היתרונות היו בולטים אפילו בצריכה שבועית נמוכה של דגים. ההמלצה כיום היא לאכול שתי מנות דגים שמנים בשבוע. הדגים המועילים ביותר הם סלמון, הרינג, סרדינים וטונה.
שתפו, עקבו אחרינו וסמנו לייק: